Welcome
FŐOLDAL ANIMÉK VENDÉGKÖNYV

Sajnos nem vagyok a szavak embere, de szeretném megosztani másokkal a gondolataimat, személyiségemet. Szeretném elmondani a véleményemet - a magam furcsa módján - azokról a dolgokról amiket láttam vagy kipróbáltam. Sokszor mondták már, hogy furcsa vagyok, mivel szeretek hülyeséget beszélni néha, kicsit jó olyankor kiesni a valóságból. Hogyha úgy döntesz elolvasod a blogomat is, akkor ott ezekkel fogsz leginkább találkozni: League of Legends, Game of Thrones, Sherlock, Anime, Dorama, Játékok, amikkel játszottam, sorozatok/filmek amiket láttam, esetleg ha ráveszem magam akkor általam írt történetekkel is, meg az agymenéseimmel. :D Egyeseknek káosz lesz valószínűleg, de keményen próbálkozni fogok, hogy ne legyen az. Magamról egyenlőre annyit, hogy már egy 20 éves leány vagyok, akit sokszor 16-nak néznek. :9 Szeretem a vidám dolgokat, mert azok felvidítanak, remélem másokat is felvidít, majd ez a blog és esetleg össze is barátkozunk, kitudja. Nevem Dori, de ismernek úgy is, hogy dorien, dorcsa, csador, csadi, midori, minsen, kim da yun, durva dora, ifjabbik dora a felfedező ... úgy hívsz ahogy akarsz :D esetleg új nevet is adhatsz nekem :) Idővel talán jobban meg is nyílok majd nektek talán. :) Jó olvasást. ;)


ENTER

 
Chat
 
Friends

Miyu Dóri&Saca Lexi JiMin Dóri

 
To Do List

Sorozatok, filmek

Beszerezni:
-Kingdom Herts
-Alice Madness Returns
-Diablo 3
-új egér és billentyűzet

Beyond: Two Souls:
-újra kijátszani
-bemutatót/kritikát írni róla

Running Man:
-Újra nézni a részeket
-Bejegyzést írni a kedvenc részeimről

Kitalálni, hogy ki/mi legyen az új designen
Új designet csinálni

Új rajzokat rajzolni

Megnézni a Rio-t

Kitalálni, hogy hol tartottam a Supernaturalban :D
.
.
.

 
Archive
Friss bejegyzések
2014.10.29. 03:39
2014.10.25. 17:16
2014.10.22. 23:02
2014.10.01. 20:22
2014.09.23. 01:54
 

Főoldal

Anime friss

Felraktam a Bleach elmaradásaimat. 210.résztől a 217.részig. Ezek filler részek és ahhoz képest nem is rosszak:D

Naruto Shippuuden részek: 172-től 178.részig.

2011.04.16. 21:55, dora09

Fordítókat keresek!

Sziasztok:D

Fordítókat keresek, aki jól tud angolul, szereti a mangákat és még ideje is lenne fordítani, akkar erre az email címre küldje el jelentkezését: dorcsa94@freemail.hu. Ezeket addmeg az emailben:
név:
kor:
email:
fordítottál-e már mangát? igen-nem
és még ezt a kis szöveget fiordítsd le fordítói tesztként: 

Jeon Jin Ho is a straight guy who pretends to be gay in order to become Park Kae In's roommate. His hobbies include organization and ironing, and he’s known for his stoic poker face. He’s a stickler for cleanliness, but he also has a talent for figuring out a women’s feelings. Kae In is very trusting even though she has a habit of being betrayed. However that doesn't stop her from giving people the benefit of doubt and Jin Ho is no different. How will Kae In react when she finds out that her gay roommate is not actually gay at all and that he has fallen for her? 

Ez a szöveg a Personal Taste ismertető szövege dramawikiről. Nem nehéz csak pár perc.:)

Várom a jelentkezőket:D

(Csak annak írok majd vissza akit kiválasztottam, de oldalon is ki lesz írva a neve)

2011.04.16. 21:13, dora09

Friss

És igen végre elkészült a manga fordításomXD bocsánat a sok ki hagyásért, de nem volt sajnos időm az oldalra:/ nah ditt a letöltési link:

LETÖLTÉS

Sanjos vannak benne fordítási hibák asszem:S, hogyha valami nagy hibát vennél észre kérlek szólj és ki javítom, köszi:)

További mangák, amiket tervezek lefordítani: (katt a képre)

 

2011.04.16. 19:46, dora09

Suki nan Desu

Sziasztok:) Elkezdtem egy mangát fordítani. Ez lesz az első fordításom, úgyhogy kérlek majd nézzétek el ezt nekemX3. KöszönömXD Majd még lesz több fordítás is, re mélem hamar belejövök a dologba.

Suki nan Desu

Év: 2008

Mangaka: Isero Ayana

Műfaj: komédia, dráma, One Shot, romantukus, iskolai élet, shoujo

Ország: Japán

Ismertető:

Koharu az iskola hercegével jár, Suwaval. De a dolog nem tudódik ki az iskolában, mivel Koharu megkéri Suwat, hogy tartsák titokban a kapcsolatukat. Ekkor derül ki, hogy a herceg még sem olyan hercegi...

fordítási állapot: 31/ 31 oldal

2011.04.03. 23:29, dora09
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu